Jane Galloway Heitz

Jane Galloway Heitz

Jane Galloway Heitz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.9.1941

Ölüm Tarihi: 13.11.2019

Doğum Yeri: Minnesota, ABD

ABD'li oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 50 yaşından sonra başladı. Kariyerinde sadece 29 yapımda rol alan oyuncu Katilimi Tanıyorum (2007), Çılgın Konuklar (2001), Une histoire vraie (1999) ve The Big Bang Theory (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır. 18 Kasım 2019 tarihinde vefat etmiştir.

Filmografi

2013 Blood Shot
2007 Code Blue (Kısa Film)
2007 Katilimi Tanıyorum
2004 My Porn Star (Kısa Film)
2001 Çılgın Konuklar
2001 Madison
1999 Une histoire vraie
1993 Welcome to the Max (Kısa Film)

Televizyon

2015 Glee
2013 Save Me
2013 Legit
2012 Utanmaz
2011 Circling the Drain (TV Filmi)
2010 Hawthorne: infirmière en chef
2009 Kanıt Peşinde
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode (TV Filmi)
2009 The Big Bang Theory
2008 The Cleaner
2008 Miss Guided
2007 Moonlight
2007 Monk
2007 Side Order of Life
2005 FBI - Portés disparus
2005 Büyük Kaçış
2005 Grey's Anatomy
2004 Urgences
2004 Asylum (Kısa Film)
2003 Normal (TV Filmi)
2000 Demain à la une

Görev Aldığı Yapımlar

Jane Galloway Heitz Fotoğrafları

Jane Galloway Heitz Haberleri

Portreler