Janne Hyytiäinen

Janne Hyytiäinen

Janne Hyytiäinen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.8.1968

Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya

Fin oyuncu.

Laitakaupungin Valot (2006), Geçmişi Olmayan Adam (2002) ve Umudun Öteki Yüzü (2017) filmleriyle tanınan bir oyuncudur.

Filmografi

2017 Cealalalta parte a sperantei
2015 Me Rosvolat
2014 Onneli ja Anneli
2013 Once Upon a Time in Kälviä (Kısa Film)
2011 Hiljaisuus
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Tyttöjen ilta (Kısa Film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Laitakaupungin valot
2003 Käytösrangaistus (Kısa Film)
2002 Thriller (Kısa Film)
2002 Ten Minutes Older: The Trumpet
2002 Kahlekuningas
2002 Hengittämättä & nauramatta
2002 Geçmisi olmayan adam
2001 Klassikko
2000 Rakas isä, rakas äiti (Kısa Film)
1999 Downhill City
1998 Rajatapaus (Kısa Film)
1998 Veera

Televizyon

2017 Presidentti
2016 Sorjonen
2014 Toisen kanssa (Mini Dizi)
2011 Alamaailma Trilogia: Lakimies (Mini Dizi)
2009 Puolustuksen puheenvuoro
2009 Helppo elämä
2009 Afaceri de familie
2008 Katso ihmistä (Mini Dizi)
2007 Taivaan tulet
2005 Piilopaikka kahdelle (TV Filmi)
2003 Tie Eedeniin
2002 Kylmäverisesti sinun
2002 Niin paljon parempi mies (Mini Dizi)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna
2000 Hyvät neuvot kalliit
1999 Sydän toivoa täynnä
1998 Ihmeidentekijät
1997 Tumma ja hehkuva veri (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Janne Hyytiäinen Fotoğrafları

Portreler