Jared Bush

Jared Bush

Jared Bush
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.05.1984

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jared Earl Bush'tur. Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016), Moana (2016) ve Gizli Gerçek (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Seslendirme)

Yönetmen

2021 Encanto
2016 Shakira: Try Everything (Kısa Video)
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri

Yapımcı

2017 Penn Zero: Part-Time Hero
2007 All of Us

Senaryo

2021 Encanto
2016 Moana
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2015 Disney Infinity 3.0 (Video Oyunu)

Televizyon

2017 Penn Zero: Part-Time Hero
2007 All of Us
2004 Who Wants to Marry My Dad?
2003 Dumber and Dumber
2003 Stupid Behavior: Caught on Tape
2002 Baby Bob

Görev Aldığı Yapımlar

Jared Bush Fotoğrafları