Jared Hess

Jared Hess

Jared Hess
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.07.1979

Doğum Yeri: Arizona, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Jared Lawrence Hess'tir. Kendisi gibi senarist, yapımcı ve yönetmen kimliğiyle tanınan Jerusha Hess ile evlidir ve bir çocukları vardır. Napoleon Dynamite (2004), Savaş Geyikleri (2009) ve Gönüllü Kahraman (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Shanghai Dawn
2022 Nicktoons
2016 Aptallar Çetesi
2015 Don Verdean
2010 The Killers: Boots (Kısa Video)
2009 Savaş Geyikleri
2006 Gönüllü Kahraman
2005 The Postal Service: We Will Become Silhouettes (Kısa Video)
2004 Napoleon Dynamite
2003 Peluca (Kısa Film)

Televizyon

2021 Trahison chez les mormons: Le faussaire assassin (Mini Belgesel)
2017 The Last Man on Earth
2017 Making History
2017 Son of Zorn

Yapımcı

2022 The Magic of Groo (Belgesel)
2018 The Insufferable Groo (Belgesel)
2015 Don Verdean
2015 Finders Keepers (Belgesel)
2013 Austin Diyarı
2009 Savaş Geyikleri

Televizyon

2021 Trahison chez les mormons: Le faussaire assassin (Mini Belgesel)
2017 Making History
2004 Napoleon Dynamite

Senaryo

2022 Nicktoons
2015 Don Verdean
2009 Savaş Geyikleri
2006 Gönüllü Kahraman
2004 Napoleon Dynamite
2003 Peluca (Kısa Film)

Televizyon

2017 Making History

Oyuncu

2018 Unexpected Race
2013 Austin Diyarı
2003 Pride and Prejudice
2003 The R.M.
2002 The Singles Ward

Televizyon

2004 Napoleon Dynamite

Görev Aldığı Yapımlar

Jared Hess Fotoğrafları

Jared Hess Haberleri