Jason Biggs

Jason Biggs

Jason Biggs
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.5.1978

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Jason Matthew Biggs'tir. Annesi Angela hemşire babası Gary ise gemicilik şirketi yöneticisidir. As the World Turns (1995), Camp Stories (1997), Amerikan Pastası (1999), Loser (2000) ve Kızlar ve Erkekler (2000) gibi yapımlardaki rolleriyle tanınmıştır.

2000 yılında Jenny Mollen'le evlenmiştir ve 2 çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 Jay and Silent Bob Reboot
2017 Davetsiz Misafir
2017 Who We Are Now
2016 All At Once
2016 Amatörler Gecesi
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Grassroots
2011 Hayat Devam Eder
2010 The Third Rule (Kısa Film)
2009 Kidnapping Caitlynn (Kısa Film)
2008 Arkadaşımın Aşkı
2008 Hayalet Sevgili
2008 Lower Learning
2007 The Glitch (Kısa Video)
2006 Farce of the Penguins (Seslendirme)
2006 Kutup Macerası
2006 Taze Gelin Şaşkın Damat
2005 Guy X
2004 Babasının Kızı
2003 Amerikan Pastası: Düğün
2003 Yok Ya!
2001 Amerikan Pastası 2
2001 Prozac Nation
2001 Sessiz ve Derinden
2001 Şeytan Kadın
2000 Wheatus: Teenage Dirtbag (Kısa Video)
2000 Kızlar ve Erkekler
2000 Loser
1999 Amerikan Pastası
1999 Detroit Rock City
1997 Camp Stories
1991 The Boy Who Cried Bitch

Televizyon

2017 Orange Is the New Black
2017 The Good Fight
2017 Charlie Foxtrot (TV Filmi)
2016 I Like You Just the Way I Am
2016 Nightcap
2014 Teenage Mutant Ninja Turtles (Seslendirme)
2014 Deadbeat
2013 The Good Wife
2013 Yukon Kornelius (TV Filmi)
2011 Mad Love
2011 Mad Love: The Larry Munsch Show - Settling My Tab
2010 True Love (TV Filmi)
2009 Happiness Isn't Everything (TV Filmi)
2007 I'm in Hell (TV Filmi)
2005 Will & Grace
2004 Frasier
2002 Off Centre
1997 Total Security
1995 As the World Turns
1992 Drexell's Class
1990 Mike Mulligan and His Steam Shovel (Kısa Film - Seslendirme)

Yapımcı

2012 Amerikan Pastası: Buluşma

Televizyon

2011 Mad Love
2009 Happiness Isn't Everything (TV Filmi)
2007 I'm in Hell (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Biggs Fotoğrafları

Jason Biggs Haberleri