Jason Cottle

Jason Cottle

Jason Cottle
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1970

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Şeref Madalyası (2012), Tehdit (1995) ve Cthulhu (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 6 Below: Miracle on the Mountain
2016 Parallel Worlds: A New Rock Music Experience
2012 Şeref Madalyası
2008 Remarkable Power
2007 Cthulhu (Ayrıca Senarist)
1999 The Haunting of Hell House
1999 Diğer Kızkardeş
1998 Evlilik Öpücüğü
1997 Başkanın Adamları
1997 Çılgın Şehir
1996 Fall and Spring

Televizyon

2016 Vinyl
2015 Deadbeat
2014 Unforgettable
2012 The Mob Doctor
2011 Nurse Jackie
2009 Law & Order
2008 Cashmere Mafia
2006 Kidnapped

Video Oyunları (Seslendirme)

2009 Infamous
2003 TRON 2.0
1998 Starsiege: Tribes
1997 Blade Runner
1997 Betrayal in Antara

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Cottle Fotoğrafları

Jason Cottle Haberleri

Portreler