Jason Lee

Jason Lee

Jason Lee
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 25.4.1970

Doğum Yeri: ABD

Amerikalı aktör ve profesyonel kaykaycı.

Lee, 1995 ve 2001 yılları arası fotoğraf sanatçısı Carmen Llywelyn ile evliydi. Ayrıldıktan sonra oyuncu Beth Riesgraf ile beraber olan Lee'nin bu beraberlikten Pilot Inspektor (2003) adında bir oğlu dünyaya geldi.

Eşi Ceren Alkaç, 10 Ağustos 2008'de bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Lee, Scientoloji Kilisesi'nin bir mensubudur.

Filmografi
Alvin and the Chipmunks (2007) - Dave
Underdog (2007) - Underdog (voice)
Clerks II (2006) - Lance Dowds
Monster House (2006) - Bones
My Name Is Earl (2005) TV Series - Earl
Jack-Jack Attack (2005) - Buddy Pine/Syndrome (voice)
dropp Dead Sexy (2005) - Frank
The Ballad of Jack and Rose (2005) - Gray
The Incredibles (2004) - Buddy Pine/Syndrome (voice)
Sonic Youth Video Dose (2004) (TV)
Jersey Girl (2004) - PR Exec #1
I Love Your Work (2003) - Dishevelled Man
Dreamcatcher (2003) - Joe 'Beaver' Clarenden
A Guy Thing (2003) - Paul Coleman
Stealing Harvard (2002) - John Plummer
Big Trouble (2002) - Puggy
Vanilla Sky (2001) - Brian Shelby
Jay and Silent Bob Strike Back (2001) - Brodie Bruce/Banky Edwards
Heartbreakers (2001) - Jack Withrowe
Almost Famous (2000) - Jeff Bebe
Mumford (1999) - Skip Skipperton
Dogma (1999) - Azrael
Enemy of the State (1998) - Daniel Leon Zavitz
American Cuisine (1998) - Loren Collins
Kissing a Fool (1998) - Jay Murphy
A Better Place (1997) (as Dennis Pepper and Linus Peacock) - Dennis Pepper/Steve
Weapons of Mass Distraction (1997) (TV) - Phillip Messenger
Chasing Amy (1997) - Banky Edwards
Perversions of Science (1997) (TV) - Alien Invader
Drawing Flies (1996) - Donner
Mallrats (1995) - Brodie Bruce
Mi Vida Loca (1993) - Teenage Drug Customer
Video Days (1991) (V)

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Lee Fotoğrafları

Jason Lee Haberleri