Jason Mitchell

Jason Mitchell

Jason Mitchell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.1.1987

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

ABD'li aktör.

Mitchell, her ikisi de Mark Wahlberg'in rol aldığı Contraband ve Broken City filmlerinde rol aldı. 2015 yılında eleştirmenlerce önemli bir övgüyle karşılanan biyografi filmi Straight Outta Compton filminde rapçi Eazy-E'yi canlandırdı. 2016'da Keegan-Michael Key ve Jordan Peele'in oynadığı Keanu'da ve 2017'de canavar filmi 'Kong: Kafatası Adası'nda bir Vietnam Savaşı subayı olarak rol aldı.

Filmografi

2018 Tyrel 
2017 Mudbound 
2017 Kong: Skull Island 
2017 The Disaster Artist 
2017 Detroit 
2016 Keanu 
2016 Vincent N Roxxy 
2016 Barry 
2015 Straight Outta Compton 
2013 Broken City 
2012 Contraband 
2012 Dragon Eyes 
2011 Texas Killing Fields 

Televizyon

2018 The Chi
2018 Philip K. Dick's Electric Dreams
2015 Major Crimes

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Mitchell Fotoğrafları

Jason Mitchell Haberleri

Portreler