Jason Momoa

Jason Momoa

Jason Momoa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.8.1979

Doğum Yeri: Hawaii, ABD

ABD'li aktör, model, yönetmen, yazar ve yapımcı. 

Tam adı Joseph Jason Namakaeha Momoa'dır. Ronon Dex'teki rolü ile bilinir. Askeri bilim kurgu dizisi Stargate Atlantis (2004-2009) ve HBO'nun kurgu dizisi Game of Thrones'te Khal Drogo (2011-2012) rolünü üstlenmiştir.

Filmografi

2022 Aquaman 2
2020 Dune
2019 Lego Filmi 2 (Seslendirme)
2018 Aquaman
2018 Braven
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Suicide Squad
2016 Sugar Mountain
2016 Yemekle Oynanmaz
2015 Michael Raymond-James for BulliesKeepOut.com (Kısa Video)
2014 Road to Paloma
2014 Debug
2014 Wolves
2012 Bullet to the Head
2011 Conan the Barbarian
2007 Pipeline
2004 Johnson Family Vacation

Televizyon

2019 See
2019 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2018 Frontier
2015 Drunk History
2015 The Red Road
2012 Game of Thrones
2009 The Game
2009 Stargate Atlantis
2005 North Shore
2003 Baywatch: Hawaiian Wedding (TV Filmi)
2003 Tempted (TV Filmi)
2001 Baywatch Hawaii

Görev Aldığı Yapımlar

Jason Momoa Fotoğrafları

Jason Momoa Haberleri