Javier Botet

Javier Botet

Javier Botet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.3.1977

Doğum Yeri: Ciudad Real, İspanya

İspanyol oyuncu, yönetmen ve illustrator.

Tam adı Javier Botet López'dir. O (2017), Rec - Ölüm Çığlığı (2007) ve Mumya (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Voces
2020 Malasaña 32
2020 His House
2019 O Bölüm 2
2019 La reina de los lagartos
2019 Korku Hikâyeleri
2019 Avantages de Voyager en Train
2019 Amigo
2019 Polaroid
2018 Uzun Kâbus
2018 Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Mara
2017 Yaratık: Covenant
2017 Two Pigeons
2017 Mumya
2017 Korku Kayıtları
2017 Gardiyan
2017 Enlèvement
2017 Algo muy gordo
2017 O
2017 Hostile
2016 Korku Seansı 2
2016 Kapının Diğer Tarafı
2016 Ikea 2
2016 Estirpe
2016 Baba Yaga
2015 Dark Moor: Project X (Kısa Video)
2015 The Horror Network Vol. 1
2015 Kızıl Tepe
2015 Diriliş
2014 La niña de fuego
2014 [REC] 4: Kıyamet Gecesi
2013 Die Krise (Kısa Video)
2013 Gente en sitios
2013 El día del padre
2013 Cadılar
2013 Al final todos mueren
2013 Mama
2012 [REC]³: Diriliş
2011 Sex Me (Kısa Video)
2011 Un jour de chance
2011 Sin cobertura
2011 Diamond Flash
2010 Muñecas (Kısa Video)
2010 Balada Triste
2009 [Rec] 2
2008 Sexy Killer
2007 Sa majesté Minor
2007 Rec - Ölüm Çığlığı
2005 La malédiction des profondeurs

Kısa Film

2019 Norman
2018 Lo siento mi amor
2017 Hidden Devil
2016 Señora
2016 Behind
2015 Magical Boy
2015 Antenas modernas
2013 Solsticio
2013 Material humano
2013 Marioneta ciega
2013 Feliz 2013
2012 Y la muerte lo seguía
2012 Sheeple
2012 Pertenecemos a la muerte
2012 Love Is Like a Cigarette
2012 Inmóvil
2012 Funny Webcam Effects
2012 El aprovechamiento industrial de los cadáveres
2012 Desafío final 5
2012 Palito (Seslendirme)
2011 Star Love: Secuelas
2011 Merry Little Christmas
2011 Crisis
2011 Carroña
2011 Bonsai
2010 Star Love
2010 Las piedras no aburren
2010 Cena para dos
2010 Anorexia
2009 The Microfilm Case

Televizyon

2021 Le voisin
2020 Them: Covenant
2020 Diarios de la cuarentena
2019 Taht Oyunları
2019 Star Trek: Discovery
2019 Justo antes de Cristo
2019 Capítulo 0
2018 La peste
2018 Abducidos
2018 Dorien
2018 Dioses autonómicos (Mini Dizi)
2017 El fin de la comedia
2015 Águila Roja
2014 The Strain
2013 Segunda clase (Mini Dizi)
2011 Museo Coconut
2010 Cuéntame
2009 Plutón B.R.B. Nero
2009 El internado
2008 La que se avecina
2007 Los hombres de Paco
2006 Planta 25
2006 Génesis, en la mente del asesino

Yönetmen

2013 Al final todos mueren

Kısa Film

2015 Antenas modernas
2011 Carroña
2011 Star Love: Secuelas
2010 Star Love

Yapımcı

2019 Amigo
2013 Al final todos mueren

Kısa Film

2015 Antenas modernas
2011 Carroña
2011 Star Love: Secuelas
2010 Star Love

Senaryo

2019 Amigo
2013 Al final todos mueren

Kısa Film

2015 Antenas modernas
2011 Carroña
2011 Star Love: Secuelas
2010 Star Love

Görev Aldığı Yapımlar

Javier Botet Fotoğrafları

Javier Botet Haberleri