Jay Pharoah

Jay Pharoah

Jay Pharoah
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.10.1987

Doğum Yeri: Virginia, ABD

ABD'li aktör, stand-up komedyen ve rapçi.

Tam adı Jared Antonio Farrow'dur. 2010 yılında NBC'nin Saturday Night Live kadrosuna katıldı. 2015 yılında Rolling Stone dergisi tarafından 55. en büyük Saturday Night Live oyuncusu seçildi.

Zor Biraderler (2014) ve Get a Job (2016) filmleri ile Saturday Night Live (2012) şovuyla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Unsane
2017 The Adventures of Drunky (Seslendirme)
2016 Şarkını Söyle (Seslendirme)
2016 Get a Job
2015 The Jay Z Story (Kısa Film)
2014 Top Five
2014 Intramural
2014 Zor Biraderler
2013 Altın Gol
2012 Şimdi Gel de Gör Beni

Televizyon

2017 Taraji's White Hot Holidays (TV Filmi)
2017 Family Guy (Seslendirme)
2017 White Famous
2017 BoJack Horseman
2016 Legends of Chamberlain Heights
2010 Saturday Night Live
2015 Notary Publix
2014 Portlandia (Seslendirme)
2013 Above Average Presents
2012 Saturday Night Live: Weekend updat Thursday
2011 The Cookout 2 (TV Filmi)

Video Oyunu

2016 Call of Duty: Infinite Warfare (Seslendirme)

Senarist Olarak

2016 Gotham Comedy Live (Belgesel Dizi)
2015 CollegeHumor Originals
2015 Jay Pharoah: Can I Be Me? (TV Filmi)
2013 BET's Comicview
2012 Shaquille O'Neal Presents: All Star Comedy Jam - Live from Orlando

Görev Aldığı Yapımlar

Jay Pharoah Fotoğrafları

Jay Pharoah Haberleri

Portreler