Jaz Sinclair

Jaz Sinclair

Jaz Sinclair
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.7.1994

Doğum Yeri: Dallas, ABD

ABD'li aktris.

2015 yapımı Paper Towns filminde Angela ve 2016 yapımı Bough Breaks When filminde canlandırdığı Anna karakterleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Slender Man
2016 When the Bough Breaks
2015 Paper Towns
2013 Ordained
2011 A Race Against Time: The Sharla Butler Story
2009 Into Dust (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Chilling Adventures of Sabrina
2017 The Vampire Diaries
2017 Easy
2016 Easy
2014 VlogBrothers (Belgesel Dizi)
2014 Revolution
2014 Rizzoli & Isles
2013 Masterclass (Belgesel Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jaz Sinclair Fotoğrafları

Portreler