Jean-Luc Bideau

Jean-Luc Bideau

Jean-Luc Bideau
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.10.1940

Doğum Yeri: Cenevre, İsviçre

İsviçreli aktör.

1989 yapımı La piovra 4, 1998 yapımı Vioara rosie ve 2006 yapımı Mon frère se marie filmleriyle tanınmıştır.

1979 yılında Çek yönetmen Marcela Salivarova ile evlenmiştir ve iki çocuğu vardır.

Filmografi

2017 Telle Mère, Telle Fille
2016 Le goût des choux de bruxelles (Kısa Film)
2016 La Loi de la jungle
2013 Win Win
2011 Let My People Go !
2010 Bacon on the Side
2010 Sauvage
2010 Taxiphone : El Mektoub
2010 Opération Casablanca
2010 Qui a envie d'être aimé ?
2009 Ivul
2009 La famille Wolberg
2008 Das Geheimnis von Murk
2008 La troisième partie du monde
2007 His Majesty Minor
2007 Pur week-end
2006 Mon frère se marie
2004 Comme un poisson dans l'eau (Kısa Film)
2004 Au large de Bad Ragaz
2003 Rosa la nuit (Kısa Film)
2003 That Day
2003 Ripoux 3
2003 Je t'aime, je t'adore
2001 Les portes de la gloire
2001 Le parisien du village
2000 Azzurro
2000 Stand-by
1999 La vie ne me fait pas peur
1998 Mer agitée (Kısa Film)
1998 The Red Violin
1998 RPM
1997 Marion
1997 La montagne muette
1996 Fourbi
1996 Fantôme avec chauffeur
1996 Les Bidochon
1995 El techo del mundo
1994 Revenge of the Musketeers
1994 Fado majeur et mineur
1993 Pas d'amour sans amour !
1992 Ultime Printemps (Kısa Film)
1992 A Heart in Winter
1991 Niklaus und Sammy
1988 Mangeclous
1988 Les saisons du plaisir
1988 Corps z'a corps
1987 Carnaval
1987 Les oreilles entre les dents
1986 Inspecteur Lavardin
1986 Les roses de Matmata
1986 Le bonheur a encore frappé
1985 Drôle de samedi
1985 L'amour propre ne le reste jamais très longtemps
1985 Eines Freundes guter Traum
1984 La combine de la girafe (Kısa Film)
1984 Le chien
1983 Panique au montage (Kısa Film)
1983 Flirt
1983 Rock 'n Torah
1982 All Fired Up
1982 Y a-t-il un Français dans la salle ?
1981 Le rat (Kısa Film)
1980 Tout dépend des filles...
1980 Odo-Toum, d'autres rythmes
1980 Rendez-moi ma peau...
1979 Ashanti
1979 Instinct de Femme
1979 Et la tendresse? ... Bordel !
1979 Melancoly Baby
1979 Le point douloureux
1979 Destins parallèles
1978 Le coeur évanoui (Kısa Film)
1978 L'homme à la rhubarbe (Kısa Film)
1978 La barricade du Point du Jour
1977 Sorcerer
1977 Le jour de noces
1977 Une femme, un jour...
1976 Golden Night
1976 Jonah Who Will Be 25 in the Year 2000
1975 Serious as Pleasure
1975 La traque
1975 L'homme du fleuve
1974 La puissance de l'homme (Kısa Film)
1974 Voyage en Grande Tartarie
1973 Belle
1973 The Invitation
1973 Projection privée
1973 La fille au violoncelle
1973 Salut, voleurs !
1973 Les vilaines manières
1972 Last Tango in Paris
1972 State of Siege
1972 The Surveyors
1972 Le petit poucet
1971 The Salamander
1970 James ou pas
1970 Le fou
1969 Mr. Freedom
1969 Charles, Dead or Alive
1967 The Thief of Paris
1965 Les Bons Vivants

Televizyon

2016 Camping paradis
2015 Peplum
2015 Scènes de ménages
2015 Doc Martin
2015 Enfin en vacances, à la mer (TV Filmi)
2013 Détectives
2013 Les vieux calibres (TV Filmi)
2012 Ainsi soient-ils
2011 Platane
2011 Bouquet final (TV Filmi)
2010 Un mari de trop (TV Filmi)
2009 Petites vacances à Knokke-le-Zoute (TV Filmi)
2008 Une lumière dans la nuit (TV Filmi)
2008 La mort dans l'île (TV Filmi)
2006 Fête de famille
2006 La grande peur dans la montagne (TV Filmi)
2005 Parlez-moi d'amour (TV Filmi)
2005 Colomba (TV Filmi)
2005 La battante (Mini Dizi)
2004 Le proc
2004 Le menteur (TV Filmi)
2004 La bonté d'Alice (TV Filmi)
2003 Maigret
2003 Macho blues (TV Filmi)
2002 Haute Pierre (TV Filmi)
1998 H
1997 Les années lycée : Petites (TV Filmi)
1997 Pardaillan (TV Filmi)
1996 Ricky (TV Filmi)
1996 Le bourgeois se rebiffe (TV Filmi)
1995 Architruc (TV Filmi)
1994 Coup de chien (TV Filmi)
1993 Liberate mio figlio (TV Filmi)
1993 Légendes de la forêt viennoise (TV Filmi)
1991 Myster Mocky présente
1991 Pas une seconde à perdre (TV Filmi)
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (Mini Dizi)
1990 Mademoiselle Ardel (TV Filmi)
1989 La piovra (Mini Dizi)
1988 Una donna spezzata (TV Filmi)
1988 Silvia è sola (TV Filmi)
1987 Florence ou La vie de château
1986 Cinéma 16
1986 Dans la fosse aux ours (TV Filmi)
1986 Quando arriva il giudice (Mini Dizi)
1985 L'enfant bleu (TV Filmi)
1984 Série noire
1984 Les malheurs de Malou (TV Filmi)
1984 Le rat (TV Filmi)
1983 Le petit théâtre d'Antenne 2
1983 Pauvre Eros (TV Filmi)
1983 La chambre (TV Filmi)
1982 Cinéma 16
1981 Caméra une première
1981 Le petit théâtre d'Antenne 2
1981 Cinéma 16
1981 Le bidule (TV Filmi)
1981 Ce fleuve qui nous charrie (TV Filmi)
1981 La meute (TV Filmi)
1980 La sourde oreille (TV Filmi)
1980 L'embrumé (TV Filmi)
1976 Cinéma 16
1976 Adios (Mini Dizi)
1973 Evarella (Kısa TV Filmi)
1972 Les dernières volontés de Richard Lagrange
1972 Les nénuphars (TV Filmi)
1968 Mouche (TV Filmi)

Tiyatro

2008 Klapzuba's Eleven
2003 Patate
2000 Lear
1999 Les Huissiers
1998 Le Ping-Pong
1997 In the Company of Men
1995 Intrigue and Love
1994 The Metamorphosis
1994 Naïves Hirondelles
1992 Tales from the Vienna Woods
1991 La Comtesse d'Escarbagnas
1991 The Imaginary Invalid
1989 The Marriage of Figaro
1989 Aurora's Motive
1988 La Cagnotte
1988 Il faut passer par les nuages
1986 La Dédicace
1986 Gospel of Marcion
1984 The Elocution of Benjamin Franklin
1983 Rhinoceros
1980 Stratégie pour deux jambons
1978 Cher Menteur
1978 Les gens déraisonnables sont en voie de disparition
1978 Le Jour et la nuit
1977 Travesties
1976 The Resistible Rise of Arturo Ui
1975 Miss Julie
1975 C’est beau
1974 Le Creux
1970 Carlotta
1969 Les Anabaptistes
1968 Capitaine Caragheuz
1967 The Ghost Sonata
1966 The Three Musketeers
1966 L'Auberge des Adrets
1965 The Condemned of Altona
1965 The Birds
1965 Le Hasard du coin du feu
1965 Le Dragon
1964 Lorenzaccio
1963 Bohemian Lights
1963 Serjeant Musgrave's Dance
1963 The Deputy

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Luc Bideau Fotoğrafları