Jean-Marc Barr

Jean-Marc Barr

Jean-Marc Barr
Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Oyuncu Seçimi, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.9.1960

Doğum Yeri: Bitburg, Almanya

Fransa asıllı ABD'li aktör, yapımcı, senarist ve yönetmen.

Dogville (2003), Dalgaları Aşmak (1996) ve Derinlik Sarhoşluğu (1988) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Halo of Stars
2017 uk18
2017 Travel Well, Kamikaze
2017 Buğday
2017 Born Again Dead (Aynı zamanda yapımcı)
2016 Whoever Was Using This Bed (Kısa Film)
2015 WAX: We Are the X
2014 Le dernier mirage
2013 Vandal
2013 Manhattan Romance
2013 Itiraf: Bölüm 2
2013 Doutes: Chronique du sentiment politique (Yapımcı)
2013 Big Sur
2012 Life According to Penny (Kısa Film – Yapımcı)
2012 E la chiamano estate
2012 Chroniques sexuelles d'une famille d'aujourd'hui (Yapımcı)
2011 XIII: The Series (TV Dizisi)
2011 Praktican vodic kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem
2011 Les yeux de sa mère
2011 Le repaire de la vouivre (TV Mini Dizi)
2011 American Translation (Aynı zamanda yapımcı)
2011 2016 Deux flics sur les docks (TV Dizisi)
2010 La cité
2010 Dimension 1991-2024 (Kısa Video Filmi)
2009 Non ma fille, tu n'iras pas danser
2009 Fifty Cents (Kısa Film)
2009 De plaisir (Kısa Film)
2008 The Anarchist's Wife
2008 Parc
2008 La maison Nucingen
2008 III Baby Blues
2007 Martin Paris (TV Filmi)
2006 Emret Patronum
2006 Chacun sa nuit (Aynı zamanda yapımcı)
2005 Vénus & Apollon (TV Dizisi)
2005 Tara Road
2005 Manderlay
2005 Crustacés & coquillages
2004 CQ2
2003 Saltimbank
2003 Les clefs de bagnole
2003 Le Boşanma
2003 Dogville
2002 Les fils de Marie
2002 La sirène rouge
2001 Being Light (Aynı zamanda senarist, yapımcı ve yönetmen)
2000 The Best of Blur (Video)
2000 Karanlıkta Dans
2000 Aşka Özlem (Aynı zamanda senarist, yapımcı ve yönetmen)
1999 Lovers (Senarist, yapımcı ve yönetmen)
1998 The Scarlet Tunic
1998 St. Ives
1998 Préférence
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
1998 Dragoste nebuna
1998 Ça ne se refuse pas
1997 Les infidèles (TV Filmi)
1997 Balkan Island: The Last Story of the Century
1996 Mo'
1996 Marciando nel buio
1996 Lifeline (TV Filmi)
1996 L'échappée belle
1996 Dalgaları Aşmak
1994 Les faussaires
1994 Le fils préféré
1994 Iron Horsemen
1993 Au nom d'un chien (Kısa Film)
1992 La peste
1991 Le brasier
1991 Avrupa
1988 Derinlik Sarhoşluğu
1987 Umut ve Zafer
1987 Maurice
1986 Screen Two (TV Dizisi)
1985 The Frog Prince
1985 Regele David
1985 Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Marc Barr Fotoğrafları

Jean-Marc Barr İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler