Jean-Marie Poiré

Jean-Marie Poiré

Jean-Marie Poiré
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.7.1945

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız senarist, yapımcı ve yönetmen. Yine yapımcı olan Alain Poire'nin oğludur.

Filmografi

Yönetmen

2016 The Visitors: Bastille Day
2002 My Wife Maurice aka. My Wife's Name Is Maurice
2001 Just Visiting
1998 The Visitors II: The Corridors of Time
1995 Guardian Angels
1993 The Visitors
1991 L'Opération Corned-Beef
1989 Mes meilleurs copains
1986 Twist Again in Moscow
1983 Papy fait de la résistance
1982 Le Père Noël est une ordure
1981 Men Prefer Fat Girls
1980 Return in Bond
1978 The Little Wheedlers

Senaryo

1977 Monsieur Papa

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Marie Poiré Fotoğrafları

Jean-Marie Poiré Haberleri

Portreler