Jean-Paul Rouve

Jean-Paul Rouve

Jean-Paul Rouve
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.1.1967

Doğum Yeri: Dunkerque, Fransa

Fransız oyuncu.

Filmografi

2018 Les Tuche-3
2017 Dalida
2017 Le Sens de la fête
2017 Les Ex
2016 Les Tuche-2
2015 Les Nouvelles Aventures d'Aladin
2014 La Queue (Kısa Film)
2014 Jamais le premier soir
2014 Les Souvenirs
2013 Denis
2013 En solitaire
2012 Quand je serai petit
2011 Poupoupidou
2011 Légitime défense
2011 Low Cost
2011 Les Tuche
2010 Les Aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
2009 Le Coach
2008 Sans arme, ni haine, ni violence
2008 La Très Très Grande Entreprise
2007 Ce soir je dors chez toi
2007 La Jeune Fille et les Loups
2006 Nos jours heureux
2006 L'Île aux trésors
2006 La Môme
2005 Anthony Zimmer
2005 Bunker Paradise
2005 Le Temps des porte-plumes
2004 Casablanca Driver
2004 Un long dimanche de fiançailles
2004 Un petit jeu sans conséquence
2004 Je préfère qu'on reste amis...
2004 Boudu
2003 Les Clefs de bagnole
2003 RRRrrrr!!!
2003 Podium
2002 Astérix et Obélix
2002 Mon idole
2002 Moi César
2002 Mais qui a tué Pamela Rose?
2001 Le Petit Poucet
2001 Tanguy d'Étienne Chatiliez
2001 Monsieur Batignole
2001 Jojo la frite
2001 La Stratégie
1999 'Amour déchiré – 63/16ème (Kısa Film)
1999 Il est difficile de tuer quelqu'un même un lundi (Kısa Film)
1998 Karnaval
1998 Trafic d'influence
1997 Serial Lover
1996 Le Souffleur (Kısa Film)

Televizyon

2015 Scènes de ménages, enfin ils sortent!
2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils
2011 Le Grand Restaurant II
2010 En chantier, monsieur Tanner
2009 Myster Mocky présente
2001 L'intendant
2001 La Cape et l'Épée
2001 Caméra Café
1997 La Famille Sapajou
1993 Julie Lescaut

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Paul Rouve Fotoğrafları

Jean-Paul Rouve Haberleri