Jean-Pierre Bacri

Jean-Pierre Bacri

Jean-Pierre Bacri
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 24.5.1951

Doğum Yeri: Fransız Cezayiri, Cezayir

Fransız aktör ve senarist. 

Birçok projede Fransız aktris ve yönetmen eşi Agnès Jaoui ile çalışır.

Filmografi

2018 Big Bang
2018 Place publique
2017 Yeni Yıl Tehlikede
2017 Le sens de la fête
2017 Grand froid
2016 Tout de suite maintenant
2015 La vie très privée de Monsieur Sim
2013 Au bout du conte
2012 Cherchez Hortense
2011 Avant l'aube
2009 Adieu Gary
2008 Bana Yağmurdan Bahsedin
2006 Selon Charlie
2004 Comme une image
2003 Sentimentele
2002 Une femme de ménage
2002 Asteriks ve Oburiks - Görevimiz Kleopatra (Seslendirme)
2000 Le goût des autres
1999 Peut-être
1999 Kennedy et moi
1998 Vendome meydani
1998 Un dimanche matin à Marseille: Béranger (Kısa Film)
1997 La méthode (Kısa Film)
1997 Hayat Bir Şarkıdır
1997 Didier
1996 Un air de famille
1994 Perle rare (Kısa Film)
1994 La cité de la peur
1994 Bazooka (Kısa Film)
1993 Smoking/No Smoking
1993 Cuisine et dépendances
1992 Le bal des casse-pieds
1992 L'homme de ma vie
1991 La tribu
1990 La Baule-les-Pins
1989 Mes meilleurs copains
1988 Les saisons du plaisir
1988 Bonjour l'angoisse
1987 Sale temps (Kısa Film - Seslendirme)
1987 L'été en pente douce
1986 Suivez mon regard
1986 Rue du Départ
1986 Mort un dimanche de pluie
1986 La galette du roi
1986 États d'âme
1986 Chère canaille
1985 Yeraltı
1985 On ne meurt que deux fois
1985 Escalier C
1984 A saptea tinta
1983 Le grand carnaval
1983 Édith et Marcel
1983 Coup de foudre
1982 Le grand pardon
1980 La femme intégrale
1979 Doktor
1978 Le goût étrange de Juliette (Kısa Film)

Televizyon

1981 Au théâtre ce soir
1981 Le cocu magnifique (TV Movie)
1981 Henri IV (TV Movie)
1980 Le fourbe de Séville (TV Movie)
1980 La Vénus d'Ille (TV Movie)
1980 L'aéropostale, courrier du ciel (Mini Dizi)
1979 L'éblouissement (TV Movie)
1979 Cinéma 16
1978 Les enquêtes du commissaire Maigret

Senarist Olarak

2018 Place publique
2013 Au bout du conte
2008 Bana Yağmurdan Bahsedin
2004 Comme une image
2000 Le goût des autres
1997 Hayat Bir Şarkıdır
1996 Un air de famille
1993 Smoking/No Smoking
1993 Cuisine et dépendances

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Pierre Bacri Fotoğrafları

Jean-Pierre Bacri Haberleri