Jean-Pierre Darroussin

Jean-Pierre Darroussin

Jean-Pierre Darroussin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.12.1953

Doğum Yeri: Courbevoie, Fransa

Fransız aktöri yapımcı ve yönetmen.

1996 yapımı Un air de famille, 2006 yapımı Le pressentiment, 2011 yapımı Umut Limanı ve özellikle 2004 yapımı gerilim filmi Red Lights fimleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 La promesse de l'aube
2017 La villa
2016 Une vie
2015 Coup de chaud
2015 Avec Politis! (Kısa Film)
2014 La ritournelle
2014 Bon rétablissement !
2014 Au fil d'Ariane
2013 Mon âme par toi guérie
2013 Marius
2013 Le coeur des hommes 3
2013 Jasmine (Seslendirme)
2013 Fanny
2012 Rendez-vous à Kiruna
2011 Umut Limanı
2011 Les neiges du Kilimandjaro
2011 La mer à l'aube
2011 La fille du puisatier
2011 De bon matin
2010 Ya basta! (Kısa Film)
2010 Ölümsüz
2010 Holiday
2009 Suç Ordusu
2009 Rien de personnel
2009 La dame de trèfle
2009 Erreur de la banque en votre faveur
2008 Les grandes personnes
2008 Le voyage aux Pyrénées
2008 Lady Jane
2007 Le coeur des hommes 2
2007 J'attends quelqu'un
2007 Fragile(s)
2007 Dialogue avec mon jardinier
2006 Toute la beauté du monde
2006 Le voyage en Arménie
2006 Le pressentiment (Ayrıca Yönetmen ve Senarist)
2005 Saint-Jacques... La Mecque
2005 Le cactus
2005 Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun?
2004 Mon père est ingénieur
2004 Kırmızı Işıklar
2004 Kayıp Nişanlı
2004 Cause toujours!
2003 Les clefs de bagnole
2003 Le retour du printemps (Kısa Film)
2003 Le coeur des hommes
2002 Une affaire privée
2002 Mille millièmes
2002 Marie-Jo et ses 2 amours
2002 C'est le bouquet!
2002 Ah! Si j'étais riche
2001 Pas d'histoires!
2001 L'art (délicat) de la séduction
2001 15 août
2000 Le goût des autres
2000 La ville est tranquille
2000 Ça ira mieux demain
2000 À l'attaque!
1999 Qui plume la lune?
1999 La bûche
1999 Inséparables
1999 C'est quoi la vie?
1998 Si je t'aime, prends garde à toi
1998 Le poulpe
1998 À la place du coeur
1997 Marius et Jeannette
1997 Hayat Bir Şarkıdır
1996 Un air de famille
1996 Erkeğim
1995 Le fabuleux destin de Madame Petlet
1995 À la vie, à la mort!
1994 L'eau froide
1994 Cache Cash
1993 L'argent fait le bonheur
1993 Cuisine et dépendances
1992 Riens du tout
1992 C'est trop con! (Kısa Film - Yalnızca Yönetmen ve Senarist)
1991 Le cri du cochon
1991 L'amour en deux
1991 Dieu vomit les tièdes
1991 Cauchemar blanc (Kısa Film)
1991 18 rue Popincourt (Kısa Film)
1990 Mado, poste restante
1989 Mes meilleurs copains
1986 Ki lo sa?
1985 Tranches de vie
1985 On ne meurt que deux fois
1985 Elsa, Elsa
1984 Ayrı Odalar
1982 Eden (Kısa Film)
1981 Psy
1981 Est-ce bien raisonnable?
1981 Celles qu'on n'a pas eues
1979 Coup de tête

Televizyon

2017 La loi de... (Mini Dizi)
2015 Le Bureau des Légendes
2015 La mort d'Auguste (TV Filmi)
2011 Le grand restaurant II (TV Filmi)
2008 Le septième juré (TV Filmi)
1999 La finale (TV Filmi)
1997 Un homme (TV Filmi)
1996 François Kléber
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge...
1994 Les cinq dernières minutes
1994 Le dernier tour (TV Filmi)
1991 La grande dune (TV Filmi)
1990 Un privé au soleil
1989 Les dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin
1984 Les amis de monsieur Gazon (TV Filmi)
1983 Emmenez-moi au théâtre
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV Filmi)
1980 La vie des autres

Görev Aldığı Yapımlar

Jean-Pierre Darroussin Fotoğrafları

Jean-Pierre Darroussin Haberleri