Jee-woon Kim

Jee-woon Kim

Jee-woon Kim
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.7.1964

Doğum Yeri: Hangul, Güney Kore

Güney Koreli bir film yönetmeni ve senarist. 

Kim Jee-woon, Asya sinemasının hayranları arasında bir kült elde ederek geniş bir film yelpazesinde başarılı bir geçmişe sahiptir.

Filmografi

2016 The Age of Shadows
2013 The Last Stand
2013 One Perfect Day (Kısa Film)
2013 The X (Kısa Film)
2012 Doomsday Book (Kısa Film)
2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero (Kısa Film)
2010 I Saw the Devil
2008 The Good, the Bad, the Weird
2005 A Bittersweet Life
2003 A Tale of Two Sisters
2002 Coming Out (Kısa Film)
2002 Three (Kısa Film)
2000 The Foul King
1998 The Quiet Family

Görev Aldığı Yapımlar

Jee-woon Kim Fotoğrafları

Jee-woon Kim Haberleri

Portreler