Jeff Fowler

Jeff Fowler

Jeff Fowler
Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.07.1978

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Gopher Broke (2004), Arkadaşım Canavar (2009) ve Sonic the Hedgehog (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Kirpi Sonic 2
2019 Kirpi Sonic
2004 Gopher Broke (Kısa Film)

Senaryo

2006 A Gentlemen's Duel (Kısa Film)
2004 Gopher Broke (Kısa Film)

Oyuncu

2002 Gilmore Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Jeff Fowler Fotoğrafları

Jeff Fowler Haberleri