Jeff Rowe

Jeff Rowe

Jeff Rowe
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Esrarengiz Kasaba (2014-2016), Ailem Robotlara Karşı (2021) ve Disenchantment (2018-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Ailem Robotlara Karşı (Seslendirme)

Yönetmen

2023 Teenage Mutant Ninja Turtles
2021 Ailem Robotlara Karşı

Senaryo

2021 Ailem Robotlara Karşı

Televizyon

2019 Disenchantment
2016 Esrarengiz Kasaba

Görev Aldığı Yapımlar

Jeff Rowe Fotoğrafları

Jeff Rowe Haberleri