Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.5.1968

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li aktör.

Televizyon dizisi Burn Notice'de Michael Westen'ı canlandırdı ve Hitch, Believe in Me, Changeling ve Come Early Morning gibi filmlerde rol aldı. Clint Eastwood'un 2011 yapımı J. Edgar filminde Robert F. Kennedy ve Rob Reiner'in 2015 yapımı LBJ filminde ise John F. Kennedy rollerini canlandırdı. TV dizisi Fargo'nun (2015) ikinci sezonunda sürekli rol aldı.

Filmografi

2018 Sicario: Day of the Soldado
2017 Shot Caller
2016 LBJ
2015 Sicario
2015 Extinction
2011 J. Edgar
2008 Hindsight
2008 Changeling
2006 Come Early Morning
2006 Believe in Me
2005 Hitch
2004 Sam & Joe
2003 Final Draft
2002 Purpose
2000 Bait
2000 Book of Shadows: Blair Witch 2
1998 Witness to the Mob
1998 When Trumpets Fade
1997 Vegas Vacation
1997 Catherine's Grove
1996 Sleepers
1996 Critical Choices
1995 Throwing Down

Televizyon

2016 Shut Eye
2015 Fargo
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe
2007 Crossing Jordan
2007 Burn Notice
2006 Threshold
2006 Monk
2005 CSI: Miami
2004 Touching Evil
2002 Witchblade
2000 The Beat
1999 Spin City
1997 Millennium
1997 Another World
1997 The Pretender
1995 Homicide: Life on the Street
1995 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Jeffrey Donovan Fotoğrafları

Jeffrey Donovan İle İlgili Haberler

Portreler