Jeffrey Nachmanoff

Jeffrey Nachmanoff

Jeffrey Nachmanoff
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 9.3.1967

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Hain (2008), Yarından Sonra (2004) ve Turist (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Replicas
2008 Hain
2001 Hollywood Palms
1993 The Big Gig (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Brave
2015 Allegiance
2014 Hostages
2012 Chicago Fire
2011 Meet Jane (TV Filmi)
2011 Homeland
2010 Detroit 1-8-7
2009 Masterwork (TV Filmi)

Yapımcı

2010 Turist

Televizyon

2015 Legends
2014 Hostages
2001 Behind Enemy Lines

Senaryo

2008 Hain
2004 Yarından Sonra
1993 The Big Gig (Kısa Film)

Televizyon

2018 Chicago P.D.
2015 Legends
2014 Hostages
2001 Behind Enemy Lines

Görev Aldığı Yapımlar

Jeffrey Nachmanoff Fotoğrafları

Portreler