Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer Garner
Oyuncu, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 17.4.1972

Doğum Yeri: Texas, ABD

ABD'li aktris, seslendirme sanatçısı ve yapımcı.

Tam adı Jennifer Anne Garner'dir. Keşke 30 Olsam, Pearl Harbor, Daredevil, Elektra, The Kingdom ve Juno gibi yapımlarda rol almıştır. Alias isimli TV dizisindeki Sydney Bristow rolüyle 2002 yılında TV Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Wonder Park (Seslendirme)
2018 Love, Simon
2018 Peppermint
2017 A Happening of Monumental Proportions
2017 The Tribes of Palos Verdes
2016 Miracles from Heaven
2016 Mother's Day
2016 Nine Lives
2016 Wakefield
2015 Danny Collins
2014 Draft Day
2014 Men, Women & Children
2014 Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
2013 Dallas Buyers Club
2012 The Odd Life of Timothy Green
2011 Arthur
2011 Butter (Ayrıca Yapımcı)
2010 Valentine's Day
2009 Ghosts of Girlfriends Past
2009 The Invention of Lying
2007 Catch and Release
2007 The Kingdom
2007 Juno
2005 Elektra
2004 13 Going on 30
2003 Daredevil
2002 Catch Me If You Can
2001 Stealing Time
2001 Pearl Harbor
2000 Dude, Where's My Car?
1998 1999
1997 In Harm's Way
1997 Deconstructing Harry
1997 Washington Square
1997 Mr. Magoo

Televizyon

2018 Llama Llama
2018 Camping
2013 Martha Speaks (Seslendirme)
2003 Saturday Night Live
2003 The Simpsons (Seslendirme)
2001 Alias
1999 Aftershock: Earthquake in New York (TV Filmi)
1999 The Pretender
1999 Time of Your Life
1998 Significant Others
1998 Felicity
1997 The Player (TV Filmi)
1997 Rose Hill (TV Filmi)
1996 Harvest of Fire (TV Filmi)
1996 Dead Man's Walk (Mini Dizi)
1996 Swift Justice
1996 Law & Order
1996 Spin City
1995 Danielle Steel's Zoya (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jennifer Garner Fotoğrafları

Jennifer Garner Haberleri