Jennifer Kent

Jennifer Kent

Jennifer Kent
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1969

Doğum Yeri: Brisbane, Avustralya

Avustralyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

National Institute of Dramatic Art mezunudur. Karabasan (2014), The Nightingale (2018) ve Monster (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2003 Preservation
2002 Six Days Straight (Kısa Film)
1998 Chlorine Dreams (Kısa Film)
1998 Bebe Şehirde
1997 The Well

Televizyon

2003 All Saints
2002 BackBerner
2000 Murder Call
2000 Above the Law
1996 Police Rescue
1993 The New Adventures of Black Beauty
1993 G.P.
1992 A Country Practice

Yönetmen

2018 The Nightingale
2014 How the 'Dook Stole Christmas (Kısa Film)
2014 Karabasan
2005 Monster (Kısa Film)

Televizyon

2006 Two Twisted

Yapımcı

2018 The Nightingale

Senaryo

2018 The Nightingale
2014 How the 'Dook Stole Christmas (Kısa Film)
2014 Karabasan
2005 Monster (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jennifer Kent Fotoğrafları

Jennifer Kent Haberleri

Portreler