Jenny Mollen

Jenny Mollen

Jenny Mollen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.05.1979

Doğum Yeri: Arizona, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Jenny Ann Mollen'dir. Oyunculuğa ilk kez San Diego'da The Old Globe; The Idywild School ve Oregon Shakespeare Festivali gibi yerel tiyatro sahnelerinde yer alarak başladı. Profesyonel oyunculuk deneyimini ise ilk kez 2000 yılında 18 Wheels of Justice dizisiyle yaşamıştır. Arkadaşımın Aşkı (2008), Amatörler Gecesi (2016), Hayat Devam Eder (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

2008 yılında Jason Biggs'le evlenmiştir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2016 Amatörler Gecesi
2012 Extracted
2011 Çılgın Aptal Aşk
2011 Hayat Devam Eder
2009 Off the Ledge
2009 Kidnapping Caitlynn (Kısa Film)
2008 An Inconvenient Penguin (Kısa Video)
2008 Arkadaşımın Aşkı
2006 Cattle Call
2006 Ring Around the Rosie (Video)
2005 Return of the Living Dead: Rave to the Grave
2004 The Raven (Kısa Film)
2004 D.E.B.S.
2003 Billy Makes the Cut (Kısa Film)
2003 What was that? (Kısa Video)
2003 Searching for Haizmann
2002 Influence (Kısa Film)

Televizyon

2016 I Like You Just the Way I Am
2016 Chicago Fire
2014 Girls
2013 Wilfred
2013 Hawaii Five-0
2011 Suits
2011 CSI: NY
2010 Law & Order: Los Angeles
2009 Crash
2007 Viva Laughlin
2006 Medium
2004 Angel
2001 Strong Medicine
2000 18 Wheels of Justice

Görev Aldığı Yapımlar

Jenny Mollen Fotoğrafları