Jérôme Salle

Jérôme Salle

Jérôme Salle
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.5.1967

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız film yönetmeni ve senarist.

Salle, Belçika çizgi roman uyarlaması Largo Winch ve devamı Largo Winch II filmlerini yönetti. Zulu filmi, 2013 Cannes Film Festivali'nde kapanış filmi seçildi.

Filmografi

Yönetmen

2016 The Odyssey 
2013 Zulu 
2011 Largo Winch II 
2008 Largo Winch 
2005 Anthony Zimmer 
2000 Le Jour de Grâce (Kısa Film)

Senarist

2016 The Odyssey 
2013 Zulu 
2011 Largo Winch II 
2008 Largo Winch 
2005 Duplicity 
2005 Anthony Zimmer 
2000 Le Jour de Grâce (Kısa Film)
2000 Le Prince du Pacifique 
1998 Bob le magnifique (TV Filmi)
1997 L'Homme idéal 

Görev Aldığı Yapımlar

Jérôme Salle Fotoğrafları

Jérôme Salle Haberleri

Portreler