Jeremy Lutter

Jeremy Lutter

Jeremy Lutter
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.7.1975

Doğum Yeri: Quebec, Kanada

Kanadalı aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Çocukluğu Kanada'nın batı kıyısındaki bir adada geçti. Victoria Üniversitesi'nde senaryo ve film yapımcılığı alanında eğitim aldı. The Hollow Child (2017), Reset (2015) ve Joanna Makes a Friend (2011) filmleriyle ün kazandı. Genellikle kısa filmler üzerine çalışmıştır. The Hollow Child filmi uzun metrajlı ilk çalışmasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Giltrude's Dwelling (Kısa Film)
2017 The Hollow Child 
2017 Caw (Kısa Film)
2015 Gord's Brother (Kısa Film)
2015 Reset (Kısa Film)
2013 6:06 (Kısa Film)
2013 Floodplain (Kısa Film)
2011 Joanna Makes a Friend (Kısa Film)
2009 Get Off Dog (Kısa Film)
2009 Pirate Santa (Kısa Film)
2008 Sugar Granny (Kısa Film)
2008 Sour Sam (Kısa Film)
2008 Psychosomatic (Kısa Video)
2002 The Consumer (Kısa Film)

Televizyon

2016 Annedroids

Yapımcı

2019 Giltrude's Dwelling (Kısa Film)
2017 The Hollow Child
2017 Caw (Kısa Film)
2015 Gord's Brother (Kısa Film)
2015 Reset (Kısa Film)
2013 6:06 (Kısa Film)
2013 Floodplain (Kısa Film)

Senaryo

2008 Sugar Granny (Kısa Film)

Oyuncu

2001 The B-Team (Kısa Film)
2000 Meat Market (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Jeremy Lutter Fotoğrafları

Portreler