Jeremy Stanford

Jeremy Stanford

Jeremy Stanford
Oyuncu

Doğum Yeri: Avustralya

Avustralyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Crash Zone (1999), Horace & Tina (2001) ve Silversun (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Relic
2015 Nothing Better (Kısa Film)
2013 Blinder
2009 Pinata (Kısa Film)
2006 Wil
2006 Court of Lonely Royals
1993 Memories and Dreams
1989 Compo
1988 Backstage
1979 Apostasy

Televizyon

2016 Wentworth
2016 Jack Irish
2015 The Doctor Blake Mysteries
2016 Winners & Losers
2014 Worst Year of My Life, Again!
2009 City Homicide, l'enfer du crime
2010 Satisfaction
2006 Coups de génie (Seslendirme)
2004 Silversun
2003 Stingers
2003 MDA
2001 Horace & Tina
2001 Crash Zone
2002 Blue Heelers
1993 À coeur ouvert
1989 Acropolis Now

Yönetmen

2013 The Sunset Six
1999 Wednesdays (Kısa Film)

Yapımcı

2013 The Sunset Six

Senaryo

2013 The Sunset Six
1999 Wednesdays (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Azap, Relic, 2020, Oyuncu

Jeremy Stanford Fotoğrafları

Portreler