Jesper Barkselius

Jesper Barkselius

Jesper Barkselius
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.4.1974

Doğum Yeri: Eskilstuna, İsveç

İsveçli aktör.

İlk kez 2002 yılında yayınlanan Familjen dizisiyle kamera karşısına geçti. Kıyamet (2018), (Re)volt (2013) ve İlk Dans (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 İlk Dans
2018 Kıyamet
2018 Tartgeneralen
2016 Surprise (Kısa Film)
2012 Övertidskrig (Kısa Film)
2011 Jägarna 2

Televizyon

2013 (Re)volt (Mini Dizi)
2011 Anno 1790
2007 Höök
2006 Poliser
2004 Lokalreportern (Mini Dizi)
2004 Kommissarie Winter
2002 Familjen

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kıyamet, Den blomstertid nu kommer / Unthinkable, 2018, Oyuncu

Jesper Barkselius Fotoğrafları