Jess Molho

Jess Molho

Jess Molho
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve sunucu.

Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler, Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir. 'Süpürrr' isimli sinema filminde başrolü paylaşmıştır. Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmuştur. Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. 

Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm 'Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından 'Kabul Günü' isimli sabah programını sunmaya başlamıştır.

Filmografi

2017 Çat Kapı Aşk
2009 SüpüRRR

Televizyon

2017 Kardeş Payı
2012 İşler Güçler
2012 Köstebekgiller
2012 Acayip Hikayeler
2011 Sihirli Annem
2010 Yahşi Cazibe
2008 Prenses Perfinya
2008 Memur Muzaffer
2007 Sardunya Sokağı
2007 Mahşer
2006 Yaprak Dökümü
2002 Çocuklar Duymasın
2000 Çarli İş Başında
2000 Dadı

Görev Aldığı Yapımlar

Jess Molho Fotoğrafları

Jess Molho Haberleri

Portreler