Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 5.10.1983

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Zombieland (2009), Sosyal Ağ (2010) ve 30 Minutes or Less (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Resistance
2019 Zombieland: Double Tap
2019 Vivarium
2019 The Art of Self-Defense
2018 The Hummingbird Project
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Café Society
2016 Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2015 Yolun Sonu
2015 Sessiz Çığlık
2015 American Ultra
2014 Rio 2 (Seslendirme)
2013 Sihirbazlar Çetesi
2013 Öteki
2013 He's Way More Famous Than You
2013 Gece Planı
2012 Why Stop Now?
2012 Roma'ya Sevgilerle
2012 Free Samples
2011 Rio (Seslendirme)
2011 30 Minutes or Less
2010 Sosyal Ağ
2010 Holy Rollers
2010 Camp Hell
2009 Zombieland
2009 Yaz Aşkı
2009 Yalnız Adam
2009 Some Boys Don't Leave (Kısa Film)
2009 Beyond All Boundaries (Kısa Film – Seslendirme)
2007 The Living Wake
2007 The Education of Charlie Banks
2007 One Day Like Rain
2007 Av Partisi
2005 Mürekkep Balığı ve Balina
2005 Lanet
2004 Köy
2002 İmparatorlar Kulübü
2002 Düzenbaz Roger

Televizyon

2014 Modern Family
2012 Haber Stüdyosu (Seslendirme)
2001 Lightning: Fire from the Sky (TV Filmi)
2000 Get Real

Video Oyunu

2017 Rio: Match 3 Party

Yapımcı

The World Before Your Feet (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Jesse Eisenberg Fotoğrafları

Jesse Eisenberg Haberleri