Jesse Williams

Jesse Williams

Jesse Williams
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.8.1981

Doğum Yeri: Şikago, ABD

J. Wesley 'Jesse' Williams (d. 5 Ağustos 1981), Amerikalı oyuncu ve model. ABC Television'daki series Grey's Anatomy dizisinde canlandırdığı Dr. Jackson Avery karakteriyle tanınmaktadır.

Filmografi
Film


2008   The Sisterhood of the Traveling Pants 2   Leo  
2010   Brooklyn's Finest   Eddie Quinlain   5 Mart 2010
2012   The Cabin in the Woods   Holden McCrea   13 Nisan 2012
2013   The Butler   James Lawson   18 Ekim 2013
Televizyon
Yıl   Başlık   Rol   Notlar
2006   Law & Order   Kwame   1 bölüm
2006   Beyond the Break   Eric Medina   8 bölüm
2008   Greek   Drew Collins   2 bölüm
2009   The Washingtonienne   Keya   'HBO'
2009–present   Grey's Anatomy   Dr. Jackson Avery   Yan rol (6. sezon)
Ana rol (7. sezon–günümüz)

Görev Aldığı Yapımlar

Jesse Williams Fotoğrafları

Jesse Williams Haberleri