Jessica Brown Findlay

Jessica Brown Findlay

Jessica Brown Findlay
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 14.9.1989

Doğum Yeri: Cookham, İngiltere

İngiliz aktris. Tam adı Jessica Rose Brown Findlay'dir.

Drama dizisi Downton Abbey'de Leydi Sybil Crawley rolü ve komedi-drama filmi Albatross'da Emelia Conan Doyle rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 England Is Mine
2017 Iris Warriors
2016 This Beautiful Fantastic
2015 Victor Frankenstein
2014 Winter's Tale
2014 Lullaby
2014 The Riot Club
2011 Albatross
2009 Man on a Motorcycle (Kısa Film)

Televizyon

2017 Harlots
2015 The Outcast
2014 Jamaica Inn (Mini Dizi)
2012 Labyrinth (Mini Dizi)
2011 Black Mirror
2010 Downton Abbey
2009 Misfits

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica Brown Findlay Fotoğrafları

Jessica Brown Findlay Haberleri

Portreler