Jessica Gomes

Jessica Gomes

Jessica Gomes
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.9.1984

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı aktris ve model.

Babası Portekizli, annesi ise Singapurlu olan Jessica Gomes, 1985 yılında Perth'te dünyaya gelmiştir. İki ablası ve bir abisi vardır. Modellik kariyeri boyunca pek çok markayla çalışan Gomes, son olarak Sports Illustrated dergisinin 2008 ve 2009 yılı 'Swimsuit Issue' sayılarına verdiği pozlarla öne çıkmıştır.

Yaşamını New York'ta sürdüren modelin hobileri arasında iç tasarım, yoga, dans, resim, cimnastik, tenis, squash, boks, sörf ve yüzme bulunmaktadır.

Transformers: Kayıp Çağ (2014), Bir Zamanlar Venedik'te (2017) ve Cinderella (2016) filmlerinde rol almıştır.

Filmografi

2017 Baban Kim?
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Pam & Gela (Kısa Film)
2016 Cinderella (Kısa Film)
2015 Crown (Kısa Film)
2014 Transformers: Kayıp Çağ
2013 Merci beaucoup Bradley Cooper (Kısa Film)
2008 Frost

Televizyon

2009 Chuck

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica Gomes Fotoğrafları

Portreler