Jessica McNamee

Jessica McNamee

Jessica McNamee
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.6.1986

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Meg: Derinlerdeki Dehset (2018), Ezeli Rekabet (2017) ve Aşk Yemini (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Mortal Kombat
2020 Black Water: Abyss
2019 Locusts
2018 Meg: Derinlerdeki Dehşet
2018 The Neighbor
2017 Ezeli Rekabet
2017 Otoyol Devriyesi
2012 Aşk Yemini
2011 50-50 (Kısa Film)
2009 The Loved Ones

Televizyon

2019 Into the Dark
2015 Sirens
2014 The Time of Our Lives
2013 Packed to the Rafters
2013 White Collar
2012 Scruples (TV Filmi)
2007 Hammer Bay (TV Filmi)
2007 Home and Away

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica McNamee Fotoğrafları

Jessica McNamee Haberleri

Portreler