Jessica Rothe

Jessica Rothe

Jessica Rothe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.5.1987

Doğum Yeri: Denver, ABD

ABD'li oyuncu. 

Tam adı Jessica Anne Rothenberg'dir. 2009 yılında Boston Üniversitesi'nden Bachelor of Fine Arts (BFA) derecesi ile mezun olmuştur. Aşıklar Şehri (2016), Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017), Lily & Kat (2015), The Onion News Network (2011), Dedikoducu Kız (2007) ve Mary + Jane (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Happy Death Day 2U
2017 Valley Girl
2017 Tater Tot & Patton
2017 Please Stand By
2017 Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Forever My Girl
2016 Juveniles
2016 Trust Fund
2016 Wolves
2016 The Tribe
2016 Summertime
2016 Aşıklar Şehri
2016 Better Off Single
2015 Lily & Kat
2015 Parallels
2015 The Preppie Connection
2014 Dissocia (Kısa Film)
2013 Promised Land (Kısa Film)
2013 The Last Keepers
2013 The Hot Flashes
2013 Bastards of Young
2013 Jack, Jules, Esther and Me

Televizyon

2016 Chicago P.D.
2016 Mary + Jane
2014 Next Time on Lonny
2013 Blue Bloods
2013 Futurestates
2013 High Maintenance
2012 Gossip Girl
2011 The Onion News Network
2011 Happy Endings
2010 America's Most Wanted: America Fights Back

Görev Aldığı Yapımlar

Jessica Rothe Fotoğrafları

Jessica Rothe Haberleri

Portreler