Jill Evyn

Jill Evyn

Jill Evyn
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.1.1984

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve aktris.

Tam adı Jill Evyn Deutsch'tur. Los Angeles County Sanat Okulu Göresel Sanatlar Bölümü ve Kaliforniya Üniversitesi mezunudur. Anatomy of a Love Seen (2014), Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan (2013) filmleri ve Hollywood Girl (2011) TV dizisi ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Long Home
2018 Be Positive (Kısa Film)
2017 The Black Room
2016 Boss Lady (Kısa Video)
2015 Death: A Love Story
2015 Adaline
2015 Park City
2015 Burden of Proof (Kısa Film)
2014 Penis Envy (Kısa Film)
2014 Anatomy of a Love Seen
2013 1982 (Kısa Film)
2013 Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan
2013 Anal Break Up (Kısa Film)
2012 Reawakening (Kısa Film)
2012 The Script: Hall of Fame (Kısa Video)
2012 The Talent (Kısa Film)
2012 Any Given Sunday (Kısa Film)
2012 Photographic
2011 The Pretty Boys
2011 SafeWord
2011 Meet the Pics
2010 Mars: Tabris (Kısa Film)
2010 Forget Me Not (Kısa Film)
2010 Don't Fall Asleep
2009 1-800-Suicide (Kısa Film)
2009 Chloe and Keith's Wedding
2009 El borracho (Kısa Film)
2009 Rescuing Rufus
2009 Spells (Kısa Film)
2009 I'm on Fire
2008 She Thinks She Sees Zombies! (Kısa Film)
2005 Black and White (Kısa Film)

Televizyon

2016 Audition Girl
2012 CollegeHumor Originals
2012 True Perfection (Mini Dizi)
2011 Chemistry
2011 Hollywood Girl
2010 Trading Eights
2009 Unsocial Network Sketch

Senaryo

2009 I'm on Fire

Yapımcı

2014 Anatomy of a Love Seen
2011 Meet the Pics

Görev Aldığı Yapımlar

Jill Evyn Fotoğrafları

Portreler