Jim Rash

Jim Rash

Jim Rash
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.7.1971

Doğum Yeri: Güney Carolina, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Geri Dönüş Yolu (2013), Senden Bana Kalan (2011) ve Community (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Long Weekend
2020 Lazy Susan
2019 Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler (Seslendirme)
2017 Bernard and Huey
2016 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Kidnapped (Kısa Film)
2015 Looney Tunes: Tavşanın Kaçışı (Seslendirme)
2014 Minik Kuş (Seslendirme)
2013 Geri Dönüş Yolu
2010 Love & Distrust (Video)
2009 The Slammin' Salmon
2008 The Onion Movie
2007 The Nines
2007 Smiley Face
2007 Cook Off!
2007 Balls of Fury
2006 MaxiDoodles: Behind the Makeup (Kısa Film)
2005 Partner(s)
2005 Kahramanlar Okulu
2003 Wrong Hollywood Number (Kısa Film)
2003 George & Gracie (Kısa Film)
2002 Slackers
2002 Simone
2002 Hiding in Walls (Kısa Video)
2002 Baskı
2002 Azınlık Raporu
2000 Auto Motives (Kısa Film)

Televizyon

2020 Brooklyn Nine-Nine
2020 Harley Quinn (Seslendirme)
2020 Star Wars: Resistance (Seslendirme)
2020 Mike Tyson Mysteries (Seslendirme)
2019 Museum of Human History
2019 DuckTales (Seslendirme)
2018 Great News
2018 Blaze and the Monster Machines (Seslendirme)
2018 Blark and Son
2018 Angie Tribeca
2018 Break a Hip
2018 Kaptan Düşükdon: Destansı Hikâyeler (Mini Dizi - Seslendirme)
2018 Big City Greens (Mini Dizi - Seslendirme)
2017 SuperMansion (Seslendirme)
2017 Superior Donuts
2017 Nobodies
2017 Girlboss
2017 Curb Your Enthusiasm
2017 Animals. (Seslendirme)
2017 Family Guy (Seslendirme)
2016 The Odd Couple
2016 The Grinder
2016 Lucifer
2016 Dr. Ken
2016 Black-ish
2016 American Dad! (Seslendirme)
2016 These People (Mini Dizi)
2015 Rick and Morty (Seslendirme)
2015 Jake and the Never Land Pirates (Seslendirme)
2015 Glee
2015 Comedy Bang! Bang!
2015 Community
2015 Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Mini Dizi - Seslendirme)
2014 TripTank (Seslendirme)
2014 The Soup
2014 International Ghost Investigators
2014 Benched
2013 Pet Intervention
2013 Conan
2013 The Looney Tunes Show (Mini Dizi - Seslendirme)
2013 Community: Miracle on Jeff's Street (TV Filmi - Seslendirme)
2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (Seslendirme)
2012 Sketchy
2012 Scooby-Doo! Gizem Avcıları (Seslendirme)
2012 Community: Abed's Master Key (TV Filmi - Seslendirme)
2011 Goodnight Burbank
2011 CollegeHumor Originals
2011 Worst. Prom. Ever. (TV Filmi)
2010 Open Books (TV Filmi)
2010 Community: Office Hours (Mini Dizi)
2009 Reno 911!
2008 Samantha Who?
2008 Eli Stone
2008 Hackett (TV Filmi)
2007 Halfway Home
2007 Help Me Help You
2007 Case Closed (TV Filmi)
2006 That '70s Show
2005 Will & Grace
2005 Jake in Progress
2004 Sıkı Dostlar
2004 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2004 It's All Relative
2004 Grim & Evil (Seslendirme)
2003 The Guardian
2003 Kanıt Peşinde
2003 Evil Con Carne (Seslendirme)
2003 Coupling
2003 Baby Bob
2003 Alligator Point (TV Filmi)
2002 Less Than Perfect
2002 According to Jim
2001 The Practice
2001 Loomis (TV Filmi)
2000 The Hughleys
1999 Thanks
1999 Katie Joplin
1999 Clueless
1999 Becker
1998 Working
1998 The Naked Truth
1997 Tracey Takes On...
1995 Cybill

Yönetmen

2020 Yokuş Aşağı
2013 Geri Dönüş Yolu

Televizyon

2013 Community
2014 Fatrick (TV Filmi)

Yapımcı

2014 Safkan
2013 Geri Dönüş Yolu

Televizyon

2014 The Writers' Room
2014 Fatrick (TV Filmi)
2005 Adopted (TV Filmi)

Senaryo

2020 Yokuş Aşağı
2013 Geri Dönüş Yolu
2011 Senden Bana Kalan

Televizyon

2016 These People (Mini Dizi)
2013 Community
2006 Saturday Night Live
2005 Adopted (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Jim Rash Fotoğrafları

Jim Rash Haberleri

Portreler


Vizyondakiler