Jimmy Fallon

Jimmy Fallon

Jimmy Fallon
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 19.9.1974

Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD

ABD'li oyuncu, müzisyen ve talk-show sunucusu. 

2009 yılından beri, Late Night with Jimmy Fallon adlı talk-show'un sunuculuğunu yapmaktadır.

Fallon,1998-2004 yılları arasında Saturday Night Live programında sunucuydu. Conan O'Brien'ın Late Night Show 'un sunuculuğunu bırakıp, Los Angeles'daki Jay Leno'nun The Tonight Show 'unu devralması ile Jimmy Fallon'da Conan'ın yerine Late Night 'ın sunuculuğuna geçti. Kariyerine bu gösteride devam etmektedir. 2007 yılında Fallon, Nancy Juvonen ile evlenmiştir.Jimmy, 17 Şubat 2014'te The Tonight Show programını Jay Leno'dan devralmıştır.

Filmografi
Almost Famous (2000)
The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch (2002)
Anything Else (2003)
The Entrepreneurs a.k.a. The $cheme (1998'de çekildi, 2003'de yayımlandı)
Taxi (2004)
Fever Pitch (2005)
The Magic Roundabout (2006) (seslendirme)
Arthur and the Invisibles (2006) (seslendirme)
Factory Girl (2006)
The Year of Getting to Know Us (2008)
Whip It (2009)

Görev Aldığı Yapımlar

Jimmy Fallon Fotoğrafları

Jimmy Fallon İle İlgili Haberler

Portreler