Jimmy O. Yang

Jimmy O. Yang

Jimmy O. Yang
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.6.1987

Doğum Yeri: Viktoria, Hong Kong

Hong Kong asıllı ABD'li aktör, stand-up komedyeni ve senarist.

Asıl adı Au-yeung Man'dır. HBO komedi dizisi Silikon Vadisi'nde canlandırdığı Jian-Yang rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Limited Partners
2020 Fantasy Island
2019 Lego Filmi 2 (Seslendirme)
2019 Wish Dragon (Seslendirme)
2018 Parti Kraliçesi
2018 Edepsiz Kuklalar
2018 Juliet, Naked
2018 Crazy Rich Asians
2018 Steve Aoki Feat. BTS: Waste It on Me (Kısa Video)
2017 El Camino Christmas
2016 The Struggle (Kısa Film)
2016 Patriots Day
2013 Genç Çıraklar

Televizyon

2019 My Least Favorite Thing (Mini Dizi)
2019 Silikon Vadisi
2019 Fresh Off the Boat
2018 The 5th Quarter
2018 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2018 Drunk History
2018 Another Period
2016 American Dad! (Seslendirme)
2016 Those Who Can't
2016 Broken
2015 Battle Creek
2014 Things You Shouldn't Say Past Midnight
2014 New Girl
2014 Criminal Minds
2013 It's Always Sunny in Philadelphia
2013 Agents of S.H.I.E.L.D.
2012 2 Broke Girls
Video Oyunu
2014 Infamous: Second Son (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Jimmy O. Yang Fotoğrafları

Jimmy O. Yang Haberleri

Portreler