Jimmy Smits

Jimmy Smits

Jimmy Smits
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1955

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Jimmy L. Smits'tir. Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (2005), NYPD Blue (1993) ve The West Wing (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 In the Heights
2017 Who We Are Now
2016 Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi
2009 El Traspatio
2009 Anneler ve Kızları
2007 The Jane Austen Book Club
2005 Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı
2002 Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonların Saldırısı
2000 Zaferin Bedeli
2000 Sırlar Oteli
2000 Kutsanmış Çocuk
1997 Murder in Mind
1997 Lesser Prophets
1995 The Last Word
1995 My Family
1993 Gross Misconduct
1991 Switch
1991 Fires Within
1990 Vital Signs
1989 Old Gringo
1987 Tarikat
1986 Running Scared
1986 Hotshot

Televizyon

2019 Bluff City Law
2018 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2017 The Get Down
2017 Brooklyn Nine-Nine
2017 24: Legacy
2014 Anarşinin Evlatları
2010 Outlaw
2008 Dexter
2007 Cane
2006 The West Wing
2005 Lackawanna Blues (TV Filmi)
2004 NYPD Blue
1997 Mother Goose: A Rappin' and Rhymin' Special (TV Filmi - Seslendirme)
1997 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (Seslendirme)
1996 Marshal Law (TV Filmi)
1995 Solomon & Sheba (TV Filmi)
1994 The Cisco Kid (TV Filmi)
1993 The Tommyknockers (Mini Dizi)
1992 The Broken Cord (TV Filmi)
1992 L.A. Law
1990 Pee-wee's Playhouse
1990 Cop Rock
1988 Mickey's 60th Birthday (TV Filmi)
1988 Glitz (TV Filmi)
1987 The Highwayman
1987 Stamp of a Killer (TV Filmi)
1986 Spenser: For Hire
1986 Rockabye (TV Filmi)
1985 All My Children
1984 Kanun Namına

Video Oyunları (Seslendirme)

2016 Gears of War 4
2009 Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
2008 Star Wars: The Force Unleashed

Görev Aldığı Yapımlar

Jimmy Smits Fotoğrafları