Jinmai Zhao

Jinmai Zhao

Jinmai Zhao
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.2002

Doğum Yeri: Çin

Çinli oyuncu.

İlk kez 2011 yılında 'Cannot No Mother' filmiyle oyunculuk yapmaya başlamış ve Liu Lang Di Qiu (2019), Balala the Fairies: Princess Camellia (2015) ve Balala the Fairies: The Magic Trial (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Liu Lang Di Qiu
2018 Git Be Abi
2015 Balala the Fairies: Princess Camellia
2014 Balala the Fairies: The Magic Trial
2011 Cannot No Mother

Televizyon

2016 Xiao Bie Li (Mini Dizi)
2015 Balala the Fairies: The Mystery Note

Görev Aldığı Yapımlar

Jinmai Zhao Fotoğrafları

Jinmai Zhao Haberleri