Joachim Paul Assböck

Joachim Paul Assböck

Joachim Paul Assböck
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.10.1965

Doğum Yeri: Köln, Almanya

Alman oyuncu.

İlk kez 1993 yılı yapımı Schindler'in Listesi filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. Günümüze kadar 130'dan fazla yapımda rol almıştır. Schindler'in Listesi (1993), Denge (2002), Kitap Hırsızı (2013) ve Piyanist (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Faction II: Blooden Gold
2021 The Woddafucka Thing
2021 Kaliningrader Quest (Seslendirme)
2020 Charlatan
2019 The Witch and the Ottoman
2018 Hot Dog
2017 Schneeflöckchen
2017 Elveda Almanya
2016 Ma Vie en Vrac
2016 Gernika
2015 On marche sur la tête
2015 Casuslar Köprüsü
2013 Kitap Hırsızı
2013 For Those Whose God Is Dead
2011 Qui, à part nous
2011 Opération Lidice
2011 Karanlıkta Kalanlar
2011 Die verlorene Zeit
2011 Anonim
2010 Joanna
2009 Fire!
2008 Evet, je le veux
2008 Die Tränen meiner Mutter
2008 Bir Terör Filmi - Der Baader Meinhof
2007 Katyn Katliamı
2007 Asudem
2007 A2Z
2007 3 Girls
2004 Anfänger! (Kısa Film)
2004 Close
2003 Gate to Heaven
2002 Piyanist
2001 Null Uhr 12
2001 Nazi Hırsızları
2001 Invincible
2001 D'Artagnan
1999 Oskar und Leni
1996 Ogre
1995 Woyzeck (Kısa Film)
1993 Schindler'in Listesi

Televizyon

2020 Die Insider (TV Filmi)
2019 The Witcher
2019 Rivalen und Rebellen
2019 Magda macht das schon!
2019 Hubert und Staller
2019 Die Eifelpraxis
2019 Dark
2019 Ein ganz normaler Tag (TV Filmi)
2018 Tatverdacht: Team Frankfurt ermittelt
2018 Notruf Hafenkante
2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt
2018 Danke Deutschland!
2018 Un hold-up sans précédent (Mini Dizi)
2017 SOKO Wismar
2017 Letzte Spur Berlin
2017 Kobra takibi
2017 Berlin Station
2017 Babylon Berlin
2016 SOKO Stuttgart
2016 Zwei verlorene Schafe (TV Filmi)
2016 Operation Naked (TV Filmi)
2016 Die Stadt und die Macht (Mini Dizi)
2015 Weissensee
2015 Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (Belgesel)
2014 Perevodchik (Mini Dizi)
2013 In Your Dreams
2012 Division criminelle
2012 Bella Block
2010 Tatort
2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer
2010 Anna und die Liebe
2010 Deckname Annett - Im Netz der Stasi (Belgesel TV Filmi)
2009 Küstenwache
2009 Romy Schneider (TV Filmi)
2009 Liebling, weck die Hühner auf (TV Filmi)
2009 Snayper. Oruzhie vozmezdiya (Mini Dizi)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt!
2008 Le renard
2008 Gott schützt die Liebenden (TV Filmi)
2008 Die Lüge (TV Filmi)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten
2007 Post Mortem
2007 Großstadtrevier
2007 Trust.Wohltat (TV Filmi)
2007 Crash Kids (TV Filmi)
2006 Un cas pour deux
2006 Les bonheurs de Sophie
2006 Die Spezialisten: Kripo Rhein-Main
2006 Die Kinder der Flucht
2006 Abschnitt 40
2005 En quête de preuves
2005 Airlift - Seul le ciel était libre (TV Filmi)
2004 Schloßhotel Orth
2004 Charly la malice
2004 Zeit nach der Trauer (TV Filmi)
2003 Vice Squad
2003 SOKO Leipzig
2003 La clinique de l'espoir
2003 In aller Freundschaft
2003 Bewegte Männer
2003 Course meurtrière (TV Filmi)
2002 S.O.S. Barracuda
2002 Blond: Eva Blond!
2002 Joe et Max (TV Filmi)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV Filmi)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel
2001 SK Kölsch
2001 Helicops
2001 Bronski & Bernstein
2001 Le bataillon perdu (TV Filmi)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV Filmi)
2000 Wolff, police criminelle
2000 Monsignor Renard (Mini Dizi)
1999 Rosa Roth
1999 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten
1999 Jets - Leben am Limit
1999 Ein starkes Team
1999 Balko
1999 Alphateam - Die Lebensretter im OP
1999 Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau (TV Filmi)
1999 Einfach raus (TV Filmi)
1998 Zwei allein
1997 Screen One
1997 Nikola
1997 Liebling Kreuzberg
1997 Kommissar Schimpanski
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau
1996 Der Venusmörder (TV Filmi)
1995 Tödliche Wahl
1995 Ein Bayer auf Rügen
1995 Docteur Markus Merthin
1994 Une journaliste enquête

Görev Aldığı Yapımlar

Joachim Paul Assböck Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler