Joachim Trier

Joachim Trier

Joachim Trier
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1974

Doğum Yeri: Kopenhag, Danimarka

Norveçli senarist ve yönetmen.

Danimarka'nın Kopenhag şehrinde doğmuştur. Norveç'in en popüler filmi Flåklypa Grand Prix (1975) ve Norveçli önemli film yapımcısı Erik Løchen'in torunudur.

Sessiz Çığlık ve Oslo, 31. august filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 The Other Munch (Belgesel)
2017 Thelma
2015 Sessiz Çığlık
2011 Oslo, 31. august
2006 Reprise
2002 Procter (Kısa Film)
2001 Still (Kısa Film)
2000 Pietà (Kısa Film)

Senarist Olarak

2017 Thelma
2015 Sessiz Çığlık
2011 Oslo, 31. august
2006 Reprise
2002 Procter (Kısa Film)
2001 Still (Kısa Film)
2000 Pietà (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2017 Thelma
2015 Sessiz Çığlık
2014 Körlük

Görev Aldığı Yapımlar

Joachim Trier Fotoğrafları

Joachim Trier Haberleri

Portreler