Joana Ribeiro

Joana Ribeiro

Joana Ribeiro
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1992

Doğum Yeri: Lizbon, Portekiz

Portekizli aktris.

Dancin' Days (2012), Madre Paula (2017) ve Paixão (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Fatima
2019 Linhas Tortas
2019 Portugal Não Está à Venda
2018 O Caderno Negro
2018 The Man Who Killed Don Quixote
2017 Muletas (Kısa Film)
2015 A Uma Hora Incerta
2015 Gasolina (Kısa Film)
2013 Herança do Silêncio (Kısa Film)

Televizyon

2018 A Teia
2018 Paixão
2017 Madre Paula
2016 Poderosas
2014 Sol de Inverno
2013 Dancin' Days

Görev Aldığı Yapımlar

Joana Ribeiro Fotoğrafları

Joana Ribeiro Haberleri