Joe Johnston

Joe Johnston

Joe Johnston
Yönetmen

Doğum Tarihi: 13.5.1950

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li yönetmen.

Asıl adı Joseph Eggleston Johnston II'dir. İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011), Ekim Düşü (1999) ve Roket Adam (1991) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Fındıkkıran ve Dört Diyar
2014 İşyeri İçin Uygun Değil
2011 İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2010 Kurt Adam
2004 Hidalgo
2001 Jurassic Park III
1999 The Adventures of Young Indiana Jones: Spring Break Adventure (Video)
1999 Ekim Düşü
1995 Jumanji
1994 Masallar Prensi
1991 Roket Adam
1989 Eyvah Çocuklar Küçüldü

Televizyon

2015 Lumen (TV Filmi)
1993 The Young Indiana Jones Chronicles (TV Dizisi)

Yapımcı

2017 The Creeps (Kısa Film)
2011 İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
1988 Willow

Televizyon

2015 Lumen (TV Filmi)

Senaryo

1985 Star Wars: Droids (TV Dizisi)

Oyuncu

2014 The Lawful Truth
1980 Yıldız Savaşları: İmparator
1977 Yıldız Savaşları

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Johnston Fotoğrafları

Joe Johnston Haberleri