Joe Keery

Joe Keery

Joe Keery
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.4.1992

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Joseph David Keery'dir. DePaul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Tuhaf Şeyler (2021), Empire (2015) ve Chicago Fire (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Gerçek Kahraman
2020 Spree
2019 How to Be Alone (Kısa Film)
2018 Slice
2018 After Everything
2017 Molly'nin Oyunu
2016 The Charnel House
2015 Henry Gamble's Birthday Party

Televizyon

2021 Tuhaf Şeyler
2019 No Activity
2015 Empire
2015 Chicago Fire
2015 Sirens

Görev Aldığı Yapımlar

Joe Keery Fotoğrafları

Joe Keery Haberleri