Joe Saldana

Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 13.7.1974

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Müzisyenlik, sanat yönetmenliği, görüntü yönetmenliği, özel efekt, kostüm, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmenlik gibi birçok biriminde görev aldığı Kahramanlar (2008) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 After (Kısa Film)
2015 Cholo (Kısa Film)
2008 Kahramanlar (Video)

Yapımcı

2017 After (Kısa Film)
2015 Cholo (Kısa Film)
2008 Kahramanlar (Video)

Televizyon

2018 Space Diner Tales

Senaryo

2015 Cholo (Kısa Film)
2008 Kahramanlar (Video)

Oyuncu

2015 Cholo (Kısa Film)
2008 Kahramanlar (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kahramanlar, Fists of Righteous Harmony, 2008, Senarist, Senarist, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Yönetmen