Joe W Nowland

Joe W Nowland

Joe W Nowland
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Karabasan (2019), Point Man (2018) ve Guilt (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Karabasan
2017 Lost Girl (Kısa Film)
2017 Guilt
2017 The Last dropp (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Karabasan
2019 Halloween at Aunt Ethel's
2018 Point Man
2018 Anne
2017 Lost Girl (Kısa Film)
2017 Guilt
2017 The Last dropp (Kısa Film)

Senaryo

2019 Karabasan
2017 Lost Girl (Kısa Film)
2017 Guilt
2017 The Last dropp (Kısa Film)

Oyuncu

2019 Karabasan
2018 Pale Flesh (Kısa Film)
2018 I Am Going to Kill Someone This Friday
2018 Game Night (Kısa Film)
2018 Mauger (Kısa Film)
2018 Point Man
2017 Lost Girl (Kısa Film)
2017 The Last dropp (Kısa Film)
2017 The Reveal (Kısa Film)
2017 Through the Noise (Kısa Film)
2017 Davetsiz Misafir
2017 The Syndicate: Assignments
2017 Guilt
2017 Hot and Loaded (Kısa Film)
2016 White Woods (Kısa Film)
2016 The Burma Campaign (Kısa Film)
2016 The Judgement (Kısa Film)

Televizyon

2018 Fatal Attraction (Belgesel Dizi)
2018 Vice Squad: Chicago
2018 Vice Squad: NYC
2017 REPLICA
2017 Underground
2017 Dream Weaver Chronicles

Görev Aldığı Yapımlar

  • Karabasan, Wake Up, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Joe W Nowland Fotoğrafları